Eterna

Klocktillverkare som skapade kullagers rotorn för självuppdragande klockor. Pionjärer inom klockindustrin med egen verktillverkning. Eterna är resultatet av ett superbt hantverk. Alltid i strävan efter perfektion söker de utmaningar. I över ett och ett halvt sekel har Eterna´s urmakare arbetat med osviklig engagemang och minutiös omsorg för att utveckla och tillverka sina mästerverk.

Eterna fortsätter på sin utsatta kurs, sätta sina långa traditioner till förfogande för framsteg både tekniskt och estetiskt. Det ser var och en av dess klockor som en möjlighet att visa sin kraftfulla förmåga till innovation i den ädla konsten av urmakeri.

Eterna, perfektion som står sig genom tiderna.

Ladda ner katalog

eterna.com


ST Dupont

Med passion för att producera de finaste av lyxprodukter. En designatelje där idéer och nyskapande skapas till liv och där kvalitet ringer sant. Ett arv från 1872, där Frankrikes mest briljanta hantverkare är utvalda för att återuppliva unika hantverk av det förflutna för att skapa de exklusiva och exceptionella. ST Dupont består av fyra huvudkategorier: Tändare, Lädervaror, Pennor och Accessoarer. Det började med att Maharajah av Patiala ville ha tändare till sina specialbeställde koffertar, världens kändaste och mest sålda tändare var född. Jackie Kennedy älskade sin ST Dupont tändare så mycket att hon speciall beställde en matchande penna, en ny ikon var född och sedan dess har ST Dupont tillverkat pennor av allra högsta kvalitet.

Ladda ner katalog

st-dupont.com


Orient Star

Var enbart tänkt för den japanska marknaden men efter stora påtryckningar från resten av världen har klockorna också släppts i Europa. Alla Orient Star är utrustade med egentillverkade mekaniska urverk. Priserna ligger mellan 4000 till 14000.- Det unika är deras kvalitet och finish. Man hittar inte en bättre klocka för pengarna. Alla Orient star tillverkas på egen fabrik i Japan, detta gäller hela klockan i allt från sina mekaniska urverk, tavlor, boetter mm

Ladda ner katalog

orient-watch.com

Orient

Orient nämns ofta som världens mest prisvärda klocka. En klockkollektion i en fantastik kvalitet där allt från verk till boet och tavla tillverkas av dem själva. Orient är idag är en av världens största tillverkare av klockor och Japan´s största tillverkare av mekaniska klockor. Man tillverkar framförallt mekaniska klockor men gör även en bas kollektion med vattentäta quartz ur med safirglas.

Ladda ner katalog

orient-watch.com

Maserati

Maserati är ett av de mest fascinerande luxösa märkena i världen. Det grundades i Bologna av Alfieri Maserati 1914.
Klockkollektionen består av tidlösa och sportiga ur med både mekaniska och quartz urverk.
Alla klockor är vattentäta och har två års garanti. Verken kommer från japanska Miyota.
De rekommenderade priserna på quartz klockorna är 1000-3000.- De rekommenderade priserna för mekaniska klockorna är
3000 – 4000.-

Ladda ner katalog


DKNY

Från modehuset som grundades av Donna Karan 1984, Kom DKNY 1989 som ett globalt ikoniskt modemärke firat för sina kläder, skor och accessoarlinjer som sammanfogar modern skräddarsydd stil med sofistikerad enkelhet. DKNY är känd över hela världen för att fånga New Yorks anda och fortsätter att vara känd som ett av de mest erkända namnen inom amerikanskt mode.

Ladda ner katalog


Karl Lagerfeld

Som en av världens mest erkända modedesigner, Karl Lagerfeld är världskänd för hans ambitiösa och banbrytande inställning till stil. Den ikoniska formgivarens modehus återspeglar sin egen signatur genom kreativa, coola och tillgängliga lyx kläder och smycken.

Ladda ner katalog för klockor
Ladda ner katalog för smycken


Ingersoll

En levande legend” -denna filosofi följer Ingersoll, det äldsta klockvarumärket i USA som grundades 1892. Det legendariska klockmärket tillverkar högkvalitativa klockor med automatiska urverk. Med sin spektakulära design och intressanta mekanik har de erövrat världen. Ingersoll är prisvärda klockor av högsta kvalitet och har tillverkat ur i över 120 år.

Ladda ner katalog


Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa är kända för sina robusta och sportiga klockor som präglas av hög funktionalitet och tillförlitlighet. Märket grundades år 1963 i Biel-Bienne. De står för kvalitet, därav har de erhållit att officiellt vara licensierade av Swiss Confederation. Dessutom ger man 3 års garanti. Alla klockor kommer med safirglas och är bad och duschsäkra.

Ladda ner katalog

swissmilitary.ch


Morellato

Italien är kända för mode och läder, det är därför inte konstigt att Morellato är ledande gällande bandtillverkning. Morellato har tillverkat klockarmband sedan 1930 och var den första riktiga bandtillverkaren i Europa. Man har idag ett komplett sortiment av band och länkar och erbjuder även handsydda specialband efter kundens önskemål.

Ladda ner katalog